Navštivte obchod se španělskými delikatesami
19. březen 2012 Redakce MS Lifestyle 2493 zobrazení 557 slovPR. Španělské delikatesy jsou sušené šunky nebo salámky či slanina. Chuťově výborné pokrmy je možné kupovat i u nás a nemusí se kvůli nim jezdit až na Pyrenejský poloostrov.
Španělsko je exotickou zemí, a to se vším všudy. Platí to i o jídle. Španělská kuchyně je unikátní a ten, kdo byl na Pyrenejském poloostrově alespoň jednou na dovolené, jistě si nenechal ujít ochutnávku tamních pokrmů.
A teď si představte, že španělské pochutiny si lze zakoupit i v Česku. Je tak možnost si obstarávat delikatesy, které lze jíst syrové či si je uvařit. To ale není všechno, neboť nechybí ani nápoje - zejména víno.
Když se to čte, zní to opravdu zajímavě. Chorizo, salchichon, fuet, jamon serrano, jamon iberico. Od španělských sušených šunk až po salámky. Tak přesně toto a ještě víc má ve své nabídce inetrnetový obchod eDelikatesy.cz.
Španělské salámky
Salámky jsou velmi oblíbené a mají široké využití ve španělské kuchyni. V Česku si tak díky eshopu lze vybrat a koupit různé druhy. Španělské sušené šunky jsou hlavním artiklem, ale zajímavé jsou i další produkty jako je chorizo, fuet, salchichon a další.
Předností specializovaného eshopu je zaměření na kvalitní produkty pro opravdové guramány a zákazníky, kteří ocení kvalitu.
Montesano Jamon Iberico plátky jsou pro opravdové gurmány, a to bez přehánění. Jestli něco ve Španělsku umí, tak nejlepší šunku na světě. Z pohledu chuťových zážitků ji lze srovnat jenom s pravým kaviárem, husími játry a nejlepšími víny. Maso je chuťově výborné z toho důvodu, že černá prasata ve vybraných oblastech se krmí pouze žaludy. A navíc, tato šunka zraje 24 měsíců.
Montesano Lomo Iberico Bellota plátky je sušený salámek vyrobený z celých kusů libového masa z černého iberského prasete. Společně s jamonem iberico tvoří dvojici nejlepších španělských masitých produktů.
Montesano Lomo Iberico, neboli sušená vepřová panenka je lahodná libová pochoutka z černého prasete pocházejícího ze španělské Extremadury.
Magret de Pato je sušené kachní prso. Tato prsíčka jsou považována za nejdelikátnější, která pocházejí z Pyrenejí. Mají velice intenzivní a plnou chuť, obalená jsou v jemném koření vyzrálá na vzduchu.
Longaniza de Pasuca je tenká jemná klobáska s lehkou kořeněnou chutí, která se vyrábí vepřového masa chovaného v oblasti Aragon. Z této španělské oblasti je i Chorizo Vela, což je typická papriková klobása s bílou plísní na povrchu.
Panceta Curada je slanina, která je složena z pečlivě vybraných kousků. Vše je vyrobeno tak, aby byl dokonale vyvážený poměr masa a tuku. Lomo Curado je typický španělský vyzrálý výrobek z libového masa. Vhodné jako tapas nebo doplněk k vínu.
Komerční sdělení
Reklama