Navštivte obchod se španělskými delikatesami

19. březen 2012  Redakce MS   Lifestyle  1611 zobrazení  557 slov

PR. Španělské delikatesy jsou sušené šunky nebo salámky či slanina. Chuťově výborné pokrmy je možné kupovat i u nás a nemusí se kvůli nim jezdit až na Pyrenejský poloostrov.

Navštivte obchod se španělskými delikatesamiNavštivte obchod se španělskými delikatesami

Španělsko je exotickou zemí, a to se vším všudy. Platí to i o jídle. Španělská kuchyně je unikátní a ten, kdo byl na Pyrenejském poloostrově alespoň jednou na dovolené, jistě si nenechal ujít ochutnávku tamních pokrmů.

A teď si představte, že španělské pochutiny si lze zakoupit i v Česku. Je tak možnost si obstarávat delikatesy, které lze jíst syrové či si je uvařit. To ale není všechno, neboť nechybí ani nápoje - zejména víno.

Když se to čte, zní to opravdu zajímavě. Chorizo, salchichon, fuet, jamon serrano, jamon iberico. Od španělských sušených šunk až po salámky. Tak přesně toto a ještě víc má ve své nabídce inetrnetový obchod eDelikatesy.cz.

Španělské salámky

Salámky jsou velmi oblíbené a mají široké využití ve španělské kuchyni. V Česku si tak díky eshopu lze vybrat a koupit různé druhy. Španělské sušené šunky jsou hlavním artiklem, ale zajímavé jsou i další produkty jako je chorizo, fuet, salchichon a další.

Předností specializovaného eshopu je zaměření na kvalitní produkty pro opravdové guramány a zákazníky, kteří ocení kvalitu.

Montesano Jamon Iberico plátky jsou pro opravdové gurmány, a to bez přehánění. Jestli něco ve Španělsku umí, tak nejlepší šunku na světě. Z pohledu chuťových zážitků ji lze srovnat jenom s pravým kaviárem, husími játry a nejlepšími víny. Maso je chuťově výborné z toho důvodu, že černá prasata ve vybraných oblastech se krmí pouze žaludy. A navíc, tato šunka zraje 24 měsíců.

Montesano Lomo Iberico Bellota plátky je sušený salámek vyrobený z celých kusů libového masa z černého iberského prasete. Společně s jamonem iberico tvoří dvojici nejlepších španělských masitých produktů.

Montesano Lomo Iberico, neboli sušená vepřová panenka je lahodná libová pochoutka z černého prasete pocházejícího ze španělské Extremadury.

Magret de Pato je sušené kachní prso. Tato prsíčka jsou považována za nejdelikátnější, která pocházejí z Pyrenejí. Mají velice intenzivní a plnou chuť, obalená jsou v jemném koření vyzrálá na vzduchu.

Longaniza de Pasuca je tenká jemná klobáska s lehkou kořeněnou chutí, která se vyrábí vepřového masa chovaného v oblasti Aragon. Z této španělské oblasti je i Chorizo Vela, což je typická papriková klobása s bílou plísní na povrchu.

Panceta Curada je slanina, která je složena z pečlivě vybraných kousků. Vše je vyrobeno tak, aby byl dokonale vyvážený poměr masa a tuku. Lomo Curado je typický španělský vyzrálý výrobek z libového masa. Vhodné jako tapas nebo doplněk k vínu.

Komerční sdělení


Reklama

Hodnocení

Hodnocení: 3 hvězdiček / Hodnoceno: 1x